Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yarar yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin yoklama altına hileınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler eski apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Sevdiklerimiz arasında yük olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bağırsakin avlu kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Kapısı  Binanın ortak merdivenlerinin yangın ve öbür müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

özge bir şgeri ise kapıların büsbütün degaje duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın kapısı uygun zamanlarda kapanmayacak ve boş şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın yerinde 120 dakikaya derece dayanıklı kalmalarını sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin yaman ve yangını öbür alanlardan en azca 90 an ayrı tutacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı tasarlanması zorunludur.  Bir binada vacip olan yangın merdiveni sayısı kritik bir faktördür.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu kabil soruların yüzıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham maslahataretlerine niye olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bâtınin bizleri Yangın Çıkış Kapısı aramaya saksılayabilirsiniz.

Report this wiki page